top of page

UKK - usein kysytyt kysymykset

Mitä sisustussuunnittelu maksaa?

Sisustussuunnittelun hinta määräytyy projektin mukaan ja annan tarjouksen aina yksilöllisesti erillisen alkukartoituksen jälkeen. Alkukartoitus on veloitukseton, ei sido sinua mihinkään ja onnistuu tarvittaessa myös etänä. Suunnittelun tarjous on kiinteähintainen. Hintaan vaikuttavat työn laajuus, kohteen koko, tehtävät muutokset ja tarvittavat dokumentit. Avaan tarjouksessa aina tarkasti mitä työ sisältää, jolloin yllätyksiä ei asiakkaalle suunnittelutyön suhteen pääse syntymään. Jos jokin toive ei sisällykään annettuun tarjoukseen, sovitaan lisätyöstä ja sen hinnasta aina erikseen.

Toimi siis näin kun haluat tietää sisustussuunnittelun hinnan: pyydä minut maksuttomalle alkukartoitustapaamiselle, jolloin saat yksilöllisen hinnan juuri sinun projektillesi TAI pyydä esimerkkihintaa vastaavanlaisista projekteista puhelimitse tai sähköpostitse.

Miksi palkata sisustussuunnittelija?

Yksi yleisimpiä haasteita sisustaessa tai remontoidessa on se, kuinka saada koottua kaikki ideat ja toiveet toimivaksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi. Myös vaihtoehtojen etsiminen, vertailu ja päätöksenteko on aikaa vievää ja moni kokee tämän stressaavaksi. Tässä auttaa sisustussuunnittelija. Suunnittelijan tehtävä on sovittaa sinun toiveet ja tilan mahdollisuudet yhteen. Suunnittelija hallitsee tilan yhtenä kokonaisuutena ja osaa hahmottaa värien, materiaalien ja yksityiskohtien toimivuuden keskenään ja vaikutuksen tilan tunnelmaan. Sisustussuunnittelija poimii juuri sinulle ja budjettiisi sopivat valinnat. Hän tuo vaihtoehdot suoraan kotiovellesi sekä selvittää hinnat ja toimitusajat puolestasi. Sisustussuunnittelijalla on laaja verksoto ja ammattitaito. Hän on perillä uusimmista trendeistä ja hän tuntee materiaalit ja niiden sopivuuden eri tarkoituksiin. Näin sinulle jää aikaa niille asioille, joista sinä pidät ja joihin haluat aikasi keskittää. Sisustussuunnittelun hinta maksaa itsensä nopeasti takaisin aikaa kestävällä lopputuloksella sekä tuotteista saatavilla suunnittelija-alennuksilla.

Voiko suunnitelman toteuttaa osissa?

Tottakai voi! Paras lopputulos syntyy pitämällä silmällä kokonaisuutta, minkä takia suosittelen yleensä suunnittelemaan laajemmin kerralla. Näin punainen lanka säilyy, vaikka toteutus tapahtuisikin osissa. Yhtenäinen ja ajaton suunnittelu kestää hitaammankin toteutuksen. Suosittelen olemaan suunnittelijaan yhteydessä hyvissä ajoin ennen projektiin aloittamista. Näin saat apua myös siihen, mitä olisi hyvä suunnitella samalla kertaa ja miten parhaiten palastelet toteutuksen.

Kuinka pieni sisustusprojekti voi olla?

Myös pienempiin projekteihin voi saada ammattilaisen apua. Jos seinän väri tai maton koko aiheuttaa päänvaivaa, pyydä sisustussuunnittelija konsultointikäynnille. Jo lyhyessä ajassa voi saada neuvoja, joiden avulla pääset taas omin avuin eteenpäin. On täysin normaalia jumittua ajattelemaan, että esimerkiksi sohva ei voi olla kuin juuri tuossa kohtaa, mutta tuorein silmin tilaa katsova ammattilainen osaa laittaa paikan uudeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Joskus jo pelkällä uudelleen järjestelyllä tilasta saadaan paljon viihtyisämpi ja toiminnallisempi.

Lue lisää sisustuskonsultoinnista ->

Kuinka kallista suunnitelman toteutus on?

Keskustelemme budjetistasi ja valintojen hintatasosta projektin alkuvaiheessa ja sen edetessä. Kannustan panostamaan laadukkaisiin pintamateriaaleihin ja kovassa käytössä oleviin kalusteisiin, mutta en valitse suunnitelmiin hinnakkaita merkkituotteita pelkän nimen vuoksi. Suunnitelmassa voidaan myös ottaa jaksottainen uudistaminen huomioon, jolloin kaikkea ei tarvitse hankkia kerralla. Yleensä kaikkea ei  tarvitsekaan uusia, vaan olemassa olevia kalusteita sisällytetään uuteen suunnitelmaan mahdollisuuksien mukaan. Pyrin suunnitelmissani aina noudattamaan toivottua hintatasoa parhaalla mahdollisella tavalla. 

bottom of page