top of page

sisustuskonsultointi

Kaipaatko apua kalusteiden sijoitteluun tai etätyöpisteen pystyttämiseen? Haaveiletko harmonisesta ja yhtenäisestä tunnelmasta kodissa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kenties sinulla on jopa liikaa ideoita ja kodin punainen lanka hukassa?

Kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, kuten yllä mainitut, parituntinen sisustuskonsultointi on oiva ratkaisu. Sisustuskonsultointi on kevyempi versio sisustussuunnittelusta, jossa pureudutaan ennakkoon nimeämiisi ongelmakohtiin paikan päällä. 

Konsultointi auttaa yksittäisissä sisustuspulmissa, kuten värisävyjen ja pintamateriaalien ideoinnissa, oikean kokoisten huonekalujen hankkimisessa ja olemassa olevien sijoittelussa, säilytysratkaisujen optimoimisessa, sekä kodin yleisessä selkeyttämisessä. Aina ei ole tarpeen sisustaa koko kohdetta uusiksi. Joskus kokonaisuus voi ratketa pienillä muutoksilla. Ehkä kaipaat vain uutta näkökulmaa sisustukseen.

Toisin kuin sisustussuunnittelu, konsultointi ei pidä sisällään dokumentteja vaan asiakas tekee muistiinpanot itse. Sisustuskonsultoinnin jälkeen kuitenkin tiedät, mihin suuntaan lähteä sisustusta viemään. 

Sisustuskonsultointi 300e (sis. alv)
 

2h ideointitapaaminen kohteessa tai etänä

studio_tinka_riesen_stailaus_1019_bo_lkv

Mitä?

Uusia ideoita yksittäisten sisustuspulmien ratkomiseen ja apua valintojen tekemiseen kodissa, remonttikohteessa tai uudiskohteessa.​

Kenelle?

Sinulle, joka kaipaat vain pientä tönäisyä oikeaan suuntaan tai ammattilaisen näkemystä omien ideoidesi tueksi. Tämä sopii myös hyvin sinulle, jolle sisustussuunnittelu on aivan uutta ja haluat tutustua sisustussuunnittelun konseptiin aloittaen pienestä.

Konsultointia voi aina myös laajentaa sisustussuunnitelmaksi, jos tapaamisemme jälkeen haluatkin jatkaa yhteistyötä tiettyjen osioiden tai dokumenttien osalta. 

bottom of page