top of page

sisustuskonsultointi

Kaipaatko apua kalusteiden sijoitteluun tai etätyöpisteen pystyttämiseen? Haaveiletko harmonisesta ja yhtenäisestä tunnelmasta kodissa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kenties sinulla on jopa liikaa ideoita ja kodin punainen lanka hukassa?

Kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, kuten yllä mainitut, parituntinen sisustuskonsultointi on oiva ratkaisu. Sisustuskonsultointi on kevyempi versio sisustussuunnittelusta, jossa pureudutaan ennakkoon nimeämiisi ongelmakohtiin paikan päällä. 

Sisustuskonsultointi auttaa yksittäisissä sisustuspulmissa, kuten värisävyjen ja pintamateriaalien ideoinnissa, oikean kokoisten huonekalujen hankkimisessa ja olemassa olevien sijoittelussa, säilytysratkaisujen optimoimisessa, sekä kodin yleisessä selkeyttämisessä. Aina ei ole tarpeen sisustaa koko kohdetta uusiksi. Joskus kokonaisuus voi ratketa pienillä muutoksilla. Ehkä kaipaat vain uutta näkökulmaa sisustukseen.

Toisin kuin sisustussuunnittelu, konsultointi ei pidä sisällään dokumentteja vaan asiakas tekee muistiinpanot itse. Sisustuskonsultoinnin jälkeen kuitenkin tiedät, mihin suuntaan lähteä sisustusta viemään. 

Sisustuskonsultaation hinta 300e (sis. alv)

2h ideointitapaaminen kohteessa tai etänä

Olohuoneen sisustuskonsultoinnin tulos.

Mitä?

Uusia ideoita yksittäisten sisustuspulmien ratkomiseen ja apua valintojen tekemiseen kodissa, remonttikohteessa tai uudiskohteessa.​

Kenelle?

Sinulle, joka kaipaat vain pientä tönäisyä oikeaan suuntaan tai ammattilaisen näkemystä omien ideoidesi tueksi. Tämä sopii myös hyvin sinulle, jolle sisustussuunnittelu on aivan uutta ja haluat tutustua sisustussuunnittelun konseptiin aloittaen pienestä.

"Tykkäsin konsultointi-konseptista tosi paljon, koska en kaivannut täsmällisiä "osta tämä pöytä" - ohjeita vaan ideoita ja niitä tosiaan sain. Ehdimme käydä parissa tunnissa koko asunnon läpi ja sain ylipäätään sisustamiseen liittyviä ohjenuoria mitä en ollut tiennyt. Sain konkreettisia vinkkejä mitä lähteä toteuttamaan ja mahdollisuuden myös kysyä lisäkysymyksiä konsultoinnin jälkeen. Tosi hyvä kokonaisuus, kiitos Tinka!"

- Sisustuskonsultointi, Helsinki

Konsultointia voi aina myös laajentaa sisustussuunnitelmaksi, jos tapaamisemme jälkeen haluatkin jatkaa yhteistyötä tiettyjen osioiden tai dokumenttien osalta. 

bottom of page