top of page

ratkaisukeskeinen sisustussuunnittelija Espoossa

Hei! Olen Tinka ja toimin sisustussuunnittelijana Espoossa yhden naisen suunnittelutoimistossani. Teen kuuden vuoden kokemuksella tila-  ja sisustussuunnittelua kodin tai vapaa-ajanasunnon päivittämiseen ja remonttiin.

Suunnitteluani ohjaa asiakkaan arki ja ajattomat valinnat. Pyrin hyvällä suunnittelulla ja tarpeitasi ymmärtämällä luomaan toimivan, aikaa kestävän ja sinun näköisesi lopputuloksen. Kodin, joka tuo arkeesi lisäarvoa ja jossa oikeasti viihdyt. Intohimoni ovat kompaktit asunnot, jotka kaipaavat kekseliäitä ratkaisuja ja punaista lankaa. 

 

luodaan sisustuksella koti, jossa oikeasti viihdyt

Suunnittelufilosofiani perustuu harmonisen ja kauniin sisustuksen luomiseen, joka sopii jokapäiväiseen elämääsi ja kehittyy tarpeidesi mukaan. Suosin vähemmän mutta parempaa -periaatetta asettaen etusijalle selkeyden, kestävyyden ja asiakaslähtöisyden. 

 

Kiinnitän suunnittelussa erityistä huomiota yhtenäiseen kokonaisuuteen, jotta kodin viihtyisä tunnelma säilyy tilasta toiseen. Aloitan suunnittelutyön tutustumalla sinuun ja kotiisi, jotta lopputuloksena on pintaa syvemmälle menevä pitkäikäinen ja toimiva kokonaisuus. Kurkistus satoihin suomalaiskoteihin on tuonut laajaa näkemystä ja ymmärrystä asuntojemme haasteista ja ruokkineet kekseliäisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä. Avullani näet kotisi mahdollisuudet uusin silmin, teet harkittuja hankintoja ja onnistuneita sisustuspäätöksiä. 


Kanssani suunniteltu koti on yhtenäinen ja viihtyisä kokonaisuus, joka kutsuu luokseen.

Sisustussuunnittelija työskentelee Espoossa.

toiminnallisuus

Suunnitteluani ohjaa vahvasti tilojen funktio ja toiminnallisuus. Viihtymisen kannalta on erityisen tärkeää että arki rullaa esteettömästi, jotta tilaa jää elämiselle. 

ajattomuus

Ajattomuus tarkoittaa minulle kestäviä valintoja, tyylikästä muotoilua ja juuri sinun näköistä tunnelmaa, joka kestää vuodesta tai vuosikymmenestä toiseen. 

yhtenäisyys

Uskon että sisustussuunnittelun ydin on kokonaisuudessa. Tila muodostuu useista yksityiskohdista ja kun nämä ovat keskenään tasapainossa, syntyy harmoninen ja yhtenäinen kokonaisuus, jossa on hyvä olla.

”Tinka on ammattitaitoinen ja idearikas suunnittelija, joka kuuntelee asiakasta tarkasti. Hänen kanssa oli helppo löytää yhteinen sävel. Olemme erittäin tyytyväisiä myös projektinhallintaan, jota Tinka hoiti perheemme ollessa poissa kotoa remontin tieltä. Meillä oli hänen ansiosta tosi luottavainen olo prosessiin koko projektin ajan, erityinen kiitos siitä. Kaiken kukkuraksi lopputulos on vielä parempi kuin osasimme ajatellakaan, emmekä muuttaisi mitään."

- Pintamateriaali- ja kiintokalustesuunnittelu, Espoo

sisustussuunnittelija luomassa materiaali kollaasia moodboardiksi.moodboard_sisustussuunnittelija.jpg

maksuton tutustumiskäynti

Jokainen projekti lähtee liikkeelle sitoutuksettomalla kartoituskäynnillä. Intiimin, räätälöidyn sisustussuunnittelupalvelun kautta haluan tutustua sinuun ja kotiisi, jotta voin auttaa luomaan tilan, joka kuvastaa paremmin henkilökohtaisia ​​arvojasi ja haluamaasi elämää. Autan tuomaan kotiisi tarkoituksen ja merkityksen sekä luovaan suunnitteluprosessiin rauhaa ja selkeyttä.

 

Olen onnekseni saanut työskennellä monen samanmielisen asiakkaan kanssa ja yhteisen sävelen pohjalta on syntynyt luonteva yhteistyö ja palkitseva lopputulos.

suunnittelutoimisto lähelläsi

Etsitkö sisustussuunnittelijaa Espoossa tai lähialueella? Toimistoni sijaitsee Friisilässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

bottom of page