"Luon tiloja, jotka ovat samalla aikaa kestäviä että ajassa kiinni."

Tinka Riesen on länsi-uudellamaalla toimiva sisustussuunnittelija, -stailaaja ja visualisti, jonka visiona on luoda inspiroivia tiloja ja asetelmia. Vuonna 2019 hän perusti oman yrityksensä Studio Tinka Riesen, jossa hän tarjoaa sisustussuunnittelua ja stailausta sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.

Käytännöllisyys, ajattomuus ja harmonia ovat Tinka Riesenille tärkeitä käsitteitä ja näkyvät hänen suunnittelemissa tiloissa ja palveluissa. Hän suhtautuu intohimoisesti työhönsä ja pyrkii hyvällä suunnittelulla ja asiakkaan tarpeita kuuntelemalla luomaan toimivan, aikaa kestävän ja käyttäjänsä näköisen lopputuloksen.

Suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan tarpeet ja mieltymykset, jotta suunniteltu tila palvelisi häntä mahdollisimman hyvin. Toimivat ja käyttäjänsä näköiset tilat lisäävä viihtyvyyttä, mielihyvää ja tehokkuutta.

Tinka Riesenillä on laaja koulutus- ja ammatillinen tausta sisustussuunnittelussa, visuaalisissa markkinoinnissa ja materiaalituntemuksessa. Ymmärtämällä väriä, muotoa, toimintaa ja näiden yhdistelmää, hän luo asiakkailleen toivottuja kokonaisuuksia.

Palvelut: sisustussuunnittelu, myyntistailaus, myyntikalustus, stailaus, kuvausjärjestely, visualistin palvelut

 

yhteystiedot

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä sinun tarpeesi!

info@studiotinkariesen.com

+358 45 650 9368

Seuraa Instagramissa @studiotinkariesen

STUDIO TINKA RIESEN

+358 45 650 9368

info@studiotinkariesen.com

Y-tunnus: 2994664-1

Tietosuojaseloste 

 

© 2019 by Studio Tinka Riesen

© 2019 Logo by Domenique Olbrecht, DoDesign