top of page

suunnittelutoimisto

Studio Tinka Riesen luo viihtyisiä ja toimivia tilakokonaisuuksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Palveluihin kuuluu sisustussuunnittelu, sisustuskonsultointi ja stailaus. Yritys tekee tiiviisti yhteistyötä muiden ammattilaisten sekä useiden sisustusalan yritysten kanssa. Yrityksen taustalla toimii Tinka Riesen, sisustusarkkitehti ja visualisti.

asiakkaan tarpeet edellä

Jokainen projekti lähtee liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Asiakkaan näköinen lopputulos syntyy yhdessä keskustellen ja toinen toisiamme kuunnellen. Minun työhöni kuuluu sovittaa toiveet ja mahdollisuudet yhteen ja varmistaa, että tila palvelee käyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla. Pidämme yhteyttä koko projektin ajan, olipa kyse sitten ajatuksista, aikatauluista tai vain työn etenemisestä.

Wooden Surface

yhtenäisyys

Uskon että sisustussuunnittelun ydin on kokonaisuudessa. Tila muodostuu useista yksityiskohdista ja kun nämä ovat keskenään tasapainossa, syntyy harmoninen ja yhtenäinen kokonaisuus, jossa on hyvä olla.

ajattomuus

Ajattomuus tarkoittaa minulle kestäviä valintoja, tyylikästä muotoilua ja juuri sinun näköistä tunnelmaa, joka kestää vuodesta tai vuosikymmenestä toiseen. 

toiminnallisuus

Suunnitteluani ohjaa vahvasti tilojen funktio ja toiminnallisuus. Viihtymisen kannalta on erityisen tärkeää että arki rullaa esteettömästi, jotta tilaa jää elämiselle. 

IMG_20210201_134054.jpg

palan innosta suunnitella juuri sinulle sopivaa ympäristöä!

Intohimonani on parantaa tilojen toiminnallisuutta ja harmoniaa, suunnittelemalla niistä käytännöllisiä ja kauniita. Haluan luoda tiloja, jotka ovat sinun näköisesi, tuovat sinun arkeesi lisäarvoa ja joissa oikeasti viihdyt.

Suunnittelijana olen asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja pyrin hyvällä suunnittelulla ja asiakkaan tarpeita kuuntelemalla luomaan toimivan, aikaa kestävän ja käyttäjänsä näköisen lopputuloksen.

 

Motivoidun siitä, että voin auttaa luomaan asiakkailleni viihtyisiä tiloja. Onnistuneet projektit ja onnelliset asiakkaat ovat työssäni ykkösasia.

IMG_20210417_121718 (2).jpg
Website_logo_weiss_transparent_h100px.pn

"Kiitokset onnistuneesta ja sujuvasta projektista, oli hienoa saada ammattilainen apuun ja koti kuntoon. Huonekortit olivat todella selkeät. Niiden pohjalta oli helppo tehdä tilaukset ja seurata budjettia. Ekstrakiitos siitä, että korteissa oli suorat linkit kuhunkin verkkokauppaan – pikkujuttu kenties, mutta valtava ajansäästö meille, kun hoidettavia tilauksia oli kaikkiaan niin monta."

bottom of page