Studio Tinka Riesen on Länsi-Uudellamaalla toimiva suunnittelutoimisto, jonka päätavoitteena on maksimoida asiakkaiden tilojen toimivuus ja viihtyisyys. 

Suunnittelun lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet ja toiveet, jotta suunniteltu tila palvelisi sinua mahdollisimman hyvin. 

LRM_EXPORT_184300198377606_20190821_1606

Hei, olen Tinka, Studio Tinka Riesenin perustaja, sisustusuunnittelija, stailaaja ja visualisti. 

Suunnittelijana olen asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Suhtaudun työhöni intohimoisesti ja pyrin hyvällä suunnittelulla ja asiakkaan tarpeita kuuntelemalla luomaan toimivan, aikaa kestävän ja käyttäjänsä näköisen lopputuloksen. Motivoidun siitä, että voin auttaa luomaan asiakkailleni viihtyisiä tiloja. 

Käytännöllisyys, ajattomuus ja harmonia ovat Studio Tinka Riesenin  avainkäsitteitä ja näkyvät suunnittelemissani tiloissa ja palveluissa. Intohimonani on erityisesti kokonaisuuden harmonia. On tärkeää että tilassa vallitsee tasapaino. Kun materiaalit, värisävyt, kalusteiden sijoittelu ja niiden koko ovat harmoniassa keskenään, on tilassa hyvä olla. Se on lopulta kaikkein tärkeintä.

"Vaikka sisustussuunnitelma oli etänä, osasi suunnittelija lukea toiveita upeasti. Kiitoksia paljon - erittäin lahjakasta työtä."
- Sisustussuunnitteluasiakas

Seuraa Instagramissa @studiotinkariesen