top of page

pienet neliöt tehokäyttöön pienen yksiön sisustus

Loppuuko kodistasi tila kesken? Tavarat eivät mahdu kaappeihin ja lattiatila on olematon? Kaipaatko pieneen kotiin toimivuutta ja selkeyttä? Pienen yksiön sisustus voi tuottaa päänvaivaa, mutta aina muutto isompaan ei ole paras ratkaisu.

Ota neliöt tehokäyttöön ja muuta pieni asuntosi kompaktiksi kodiksi sisustussuunnittelijan avulla. Hyvällä suunnittelulla, fiksuilla ja monikäyttöisillä kiintokalusteilla ja harmonisella värimaailmalla muutetaan ahdas ja epäkäytännöllinen asunto toimivaksi kompaktiksi kodiksi, jossa ruokailulle löytyy muukin paikka kuin sänky. Asunnon koko potentiaali tuodaan uudella tavalla esiin sinun arkeasi helpottamaan, jotta sinä voit asua tilavammin pienessä asunnossa.

Pienen yksiön sisustus kiintokalusteilla.

mitä kompakti koti -palvelu sisältää?

Kompakti koti -palvelussa käymme läpi pienen asuntosi kokonaisvaltaisesti: kaikki pinnat, kiintokalusteet (keittiö ja säilytyskalusteet), irtokalusteet, valaistus ja tekstiilit sekä mahdolliset tilamuutokset.

 

Suunnittelu alkaa tutustumalla sinuun, arkeesi ja kotiisi. Keskustelumme ja havaintoni perusteella luon sinulle sisustussuunnitelman, joka toimii ohjenuoranasi muutosten toteutuksessa. Halutessasi autan sinua ammattitaitoisen yhteistyöverkoston kautta myös suunnitelman toteutuksessa jopa avaimet käteen -periaatteella. 

20-45m2 yksiöt, kaksiot tai kesämökit

kekseliäillä säilytysratkaisuilla lisää tilaa

rauhallinen kokonaisuus harmonisella värimaailmalla

halutessasi avaimet käteen -toteutus

muuta pieni asuntosi toimivaksi kodiksi

miksi palkata sisustussuunnittelija yksiöön?

Erityisesti pienen yksiön sisustuksessa ja muissa kompakteissa tiloissa korostuu hyvä ja kokonaisvaltainen suunnittelu. Fiksut säilytysratkaisut yhdessä oikeankokoisten kalusteiden kanssa ovat avain pienten kotien toimivuuteen. 

 

Tehokkaat ja monipuoliset kiintokalusteet (kuten säilytystilallinen sänky alkoviin tai kaappiin upotettu työpiste) korvaavat usein useamman irtokalusteen ja pitävät näin asunnon ilmeen rauhallisena ja lattiatason ilmavana. Oikean kokoisilla irtokalusteilla ja harkituilla tekstiileillä ja valaistuksella viimeistellään koti harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Alkovin sänky säilytystilalla.
bottom of page