top of page

Myyntistailaus

Ammattitaidolla stailattu asunto luo asiakkaille mielikuvia, joiden pohjalta ostopäätökset syntyvät. Tarjoan stailauskonsultointia, kuvastailausta ja kokonaisvaltaista stailausta. Teen yhteistyötä ammattivalokuvaajien kanssa, joten saat helposti myös kuvauksen samaan pakettiin.

Tapahtumastailaus

Stailauspalvelun avulla saat helposti uutta ilmettä erityistä tilaisuutta tai tapahtumaa varten. Kohde voidaan stailata omilla tai lainatavaroilla ja -kalusteilla. Palvelu voi sisältää pelkästään tilaisuuden ilmeen suunnittelun tai kokonaisvaltaisen toteutuksen ja purkamisen. Palveluuni kuuluu mm. tapahtuma-, juhla- ja häästailaus sekä messuosastojen suunnittelua ja stailausta. 

Tuote- ja mainoskuvien stailaus

Projektit voivat vaihdella yhden kuvan stailauksesta useamman kuvan kokonaisuuteen. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen palvelupaketti, johon voi sisältyä tarpeen mukaan kuvien suunnittelu, kuvauspaikan etsiminen, kuvausjärjestelyt, stailausrekvisiitan suunnittelu ja rekvisiitan nouto ja palautukset

Visualisti_stailaus_nougat_helsinki_desi

stailaus

Tarjoan stailauspalveluja sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Stailauksella luodaan tilaan tai valokuvaan haluttu tunnelma arvojasi korostaen. Oli kyseessä sitten houkuttelevat brändikuvat tai häätilan koristelu, ammattistailaajana varmistan että lopputulos on harmoninen kokonaisuus, joka kertoo sinun tarinaasi.

 

Asiakkaalle suunnitellaan tarpeidensa ja mieltymystensä mukainen palvelupaketti, johon voi sisältyä kokonaisvaltainen suunnittelu, toteutus ja purku tai vain osa siitä. Stailauspalvelun hinta määräytyy kunkin projektin laajuuden mukaan. Teen yhteistyötä ammattivalokuvaajien, tapahtumapaikkojen, floristien ja graafikkojen kanssa.

Kerro minulle suunnitelmistasi, niin mietitään yhdessä miten voin olla avuksi! 

bottom of page