top of page

tila- ja sisustussuunnittelu hinta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - laadukas sisustussuunnitelma on ensimmäinen askel kohti onnistunutta lopputulosta. Sisustussuunnittelijana autan sinua kokonaisuuden hahmottamisessa, tuon uusia näkökulmia ja ideoita ja kasaan kaiken selkeäksi suunnitelmadokumentaatioksi. Huolellisella suunnittelulla säästyt turhilta virhehankinnoilta ja valinnat seuraavat punaista lankaa, vaikka toteutus tapahtuisi vaiheittain.

Sisustussuunnittelun hinta on suuntaa-antava ja räätälöidään aina tarpeesi sopivaksi maksuttoman alkukartoituksen perusteella. Valitse valmiiksi kootuista palvelukokonaisuuksista tai laita viestiä ja kootaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

suosituimmat palvelukokonaisuudet

lempihuone

- yhden huoneen sisustussuunnitelma

Kuvakollaasi makuuhuoneen sisustussuunnitelmasta.

Löytyykö kodistasi huone, jonka sisustus tuottaa erityistä päänvaivaa? Haluatko saada huoneesta kerralla toimivan ja viihtyisän, uuden lempihuoneesi?

Autan sinua kalusteiden valinnassa ja sijoittelussa – nykyiset huomioiden. Ehdotan tunnelmaan ja tarpeeseen sopivat sävyt ja materiaalit, tekstiilit ja viimeistelevän valaistuksen. Tilaan ja tarpeisiisi tutustumalla luon sinulle kattavan suunnitelman muutoksen toteuttamiseen ostoslistoineen. Halutessasi hoidan myös tuotetilaukset ja tilan viimeistelyn puolestasi.

Lempihuone -palvelu sisältää yhden huoneen kaikkien kiinto- ja irtokalusteiden, pintamateriaalien, tekstiilien ja valaistuksen suunnittelun sekä tarvittavat piirustukset, muutosohjeet, 3D-havainnekuvat ja tuoteluettelon.

 

Hintaesimerkki: Makuuhuoneen kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu hintaan 700-1100e tai pyydä tarjous sinulle räätälöidystä kokonaisuudesta.

viihtyisä koti

- irtokalustesuunnittelu

Olohuoneen sisustussuunnitelman kuvakollaasi ja hinnasto.

Kaipaatko kotiisi päivitystä ilman suurempaa remonttia? Tai olet juuri muuttanut, mutta kalusteet eivät löydä paikkaansa?

 

Kalusteiden sijoittelu tilassa, niiden materiaalit, väri ja koko, valaistuksen määrä ja sävy sekä verhojen runsaus vaikuttavat kaikki siihen, miten hyvin viihdymme tilassa ja miten haluamme tilassa viettää aikaa. Oikean kokoisilla ja toisiinsa sointuvilla kalusteilla luomme tilasta toimivan ja harmonisen kokonaisuuden, jonka väri- ja materiaalivalinnat seuraavat punaista lankaa tilasta toiseen.

Viihtyisä koti -palvelussa käymme läpi kaikki kodin irtokalusteet, valaisimet ja tekstiilit huomioiden nykyiset - kaikkea ei aina tarvitse uusia. Valmis suunnitelma sisältää pohjakuvan, tunnelmakuvat ja tuoteluettelon. Suunnitelma toimii ohjenuorana ja ostoslistana sinulle muutoksen toteutuksessa. Halutessasi autan suunnitelman toteutuksessa tuotetilauksista viimeistelyyn asti. 
 

Hintaesimerkki: Kolmion irtokalustesuunnittelu 2200e.

kodin sydän

- keittiösuunnittelu

Kuvakollaasi keittiöremontin suunnitelmasta.

Miltä tuntuisi keittiö, joka houkuttelisi ruoanlaittoon ja seurusteluun ja olisi luonteva jatke kodin tunnelmalle?

Autan keittiön päivityksessä tähän päivään - juuri sinun arkeen sopivaksi. Keittiösuunnittelussa painotan sekä tilan toimivuutta että materiaalien käytännöllisyyttä. Ehdotan laajasta materiaali- ja mallistovalikoimasta juuri sinun tarpeeseesi ja budjettiisi sopivat ratkaisut. Lopputuloksena keittiö, joka sujuvoittaa arkeasi ja on luonteva ja viihtyisä osa kotia.

Keittiösuunnittelu sisältää keittiön toiminnallisuuden (tilankäyttö, mekanismit) sekä ulkoasun (materiaalit, värit, yksityiskohdat) suunnittelun ottaen huomioon juuri sinun tarpeet. Tarvittaessa suunnitellaan koko keittiö uusiksi seiniä ja pintoja myöten. Valmis suunnitelma sisältää tarvittavat piirustukset, muutosohjeet, 3D-havainnekuvat, tuoteluettelon ja tarjouksen valitulta keittiötoimittajalta.

 

Keittiösuunnittelun hinta alkaen 1100e.

toimiva koti

- remonttisuunnittelu

Kuvakollaasi remontin sisustussuunnittelun hinnasta.

Harkitsetko remonttia nykyiseen tai tulevaan kotiisi?  Mietityttääkö miten saisit asunnon toimimaan arjessasi ja tilasta kutsuvan ja eheän kokonaisuuden?

 

Remonttisuunnittelussa pureudumme asuntosi potentiaaliin sisustusta syvemmällä. Autan sinua luovilla ideoilla ja ongelmaratkaisukyvyllä muuttamaan asuntosi sinulle toimivaksi kodiksi. Päivitämme asunnon ilmeen yhtenäiseksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi mielenkiintoisilla materiaaleilla ja kotoisilla sävyillä. Tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan tehdään myös muutoksia pohjaratkaisuun seiniä tai oviaukkoja siirtämällä.

Toimiva koti -palvelussa suunnittelemme asuntoosi tehtävät muutokset sisältäen kaikki pinnat, värit ja materiaalit, valaistuksen, mahdolliset tilamuutokset ja kiintokalusteet kuten keittiö ja kaapistot. Suunnitelmadokumentaatio auttaa sinua havainnollistamaan muutoksen lopputulosta ja toimii ohjenuorana remontissa. Halutessasi autan sinua remontin toteutuksessa yhdessä ammattitaitoisten yhteistyökumppanien avulla avaimet käteen -periaatteella.

mietityttääkö mikä palveluista olisi sinulle sopivin?

Sisustussuunnittelun eri osa-alueet ovat toteutettavissa myös yksittäin tai räätälöitynä juuri sinulle sopivaksi paketiksi. Kaipaat sitten yksittäisen kiintokalusteen kuten säilytystilallisen alkovisängyn tai koko kodin tekstiilien suunnittelun, laita viestiä tai soita, niin jutellaan lisää!

näin sisustussuunnitelma syntyy

Tutustuminen

1

Mahdollinen sisustusprojekti käynnistyy aina sitoumuksettomalla ja maksuttomalla alkukartoitustapaamisella. Minulle on tärkeää tutustua sinuun ja arkeesi avoimesti, vain siten voimme saavuttaa toivotun lopputuloksen. Käymme yhdessä läpi tarpeet, toiveet, projektin laajuuden ja budjetin. Keskustelumme perusteella laadin projektista tarjouksen, jonka hyväksynnän jälkeen alkaa varsinainen suunnittelutyö.

Suunnittelu

2

Ideoin ja suunnittelen tilan ja sisustuksen sovitussa aikataulussa. Esittelen sinulle laatimani suunnitelmaluonnoksen, käyn läpi piirustukset ja dokumentit ja tuon materiaalimalleja tunnusteltaviksi. Jos jokin suunnitelmassa askarruttaa, kerro siitä minulle avoimesti, jotta voimme tehdä tarvittavia muutoksia. Tavoitteeni on aina löytää sinulle mieluinen ja sopiva ratkaisu.

Valmis sisustussuunnitelma

3

Kun sopiva lopputulos on löydetty, suunnitelma viimeistellään luovutettavaksi. Suunnittelutyön lopputuloksena saat selkeästi kootun sisustussuunnitelman joka voi sisältää sovitusta laajuudesta riippuen: sisustuskonseptin, tilamuutos- ja tilankäyttöpohjakuvat, projektiokuvat, huonekortit tuote- ja ostotietoineen, 3D havainnekuvat, työohjeet, tarjoukset ja opastusta miten voit edetä suunnitelman kanssa käytännössä. 

Toteutus

+

Pidetään yhteyttä myös suunnitelman valmistuttua! Minulta voit aina kysyä tehtyyn suunnitelmaan liittyviä asioita ja tarkennuksia sitä mukaan kun sisustus rakentuu ja suunnitelma toteutuu. Suunnitelmaan määritetyt tuotteet ja tekstiilit on helppo tilata kauttani suoraan kohteeseen ja halutessasi autan myös suunnitelman toteutuksessa ammattitaitoisen yhteistyöverkostoni kanssa. 

onko suunnittelun tarpeesi pienempi?

bottom of page