top of page

tila- ja sisustussuunnittelu

Jokainen projekti alkaa asiakkaista, joiden toiveita lähdetään konkretisoimaan. Haluan luoda tiloja, jotka ovat sinun näköisesi ja tuovat sinun arkeesi lisäarvoa.

 

Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita, joita yhdistelemällä räätälöidään juuri sinun tarpeisiin sopiva paketti. Projektin laajuus määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa ja sisustussuunnittelu voi sisältää yhden tai useamman alla mainituista elementeistä.

Hinta määräytyy projektin mukaan ja annan tarjouksen aina yksilöllisesti erillisen alkukartoituksen jälkeen. Alkukartoitus on veloitukseton ja onnistuu tarvittaessa myös etänä. 

studio_tinka_riesen_stailaus_1019_bo_lkv

Tilasuunnittelu

Tilaratkaisujen ja toiminnallisuuden suunnittelu, pohjan ja huoneiden käyttötarkoitusten muutokset

Pintamateriaalisuunnittelu

Lattia-, seinä- ja kattomateriaalien sekä muiden pintojen suunnittelu (maalisävyt, tapetit, paneloinnit, listoitukset, takka, portaat jne.)

Kiintokalustesuunnittelu

Kiinteiden kalusteiden, kuten keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapistojen, allaskalusteiden sekä vaate- ja eteissäilytysratkaisujen suunnittelu

Irtokalustesuunnittelu

Tilassa jo ennestään olevien ja uusien irtokalusteiden ja sisustuksen suunnittelu yhtenäiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiilien, kuten verhojen ja mattojen, sekä muiden irtotekstiilien suunnittelu yhteensopivaksi tilan värimaailmaan ja kalustukseen

Mitä?

Kattava sisustussuunnitelma dokumentteineen tarpeittesi pohjalta.

Kenelle?

Sinulle, joka kaipaat ammattilaisen apua luomaan toimivuutta ja kaivattua tunnelmaa esimerkiksi kotiin, vapaa-ajan asuntoon, toimistoon, ravintolaan tai liiketilaan remontin, muuton tai päivityksen yhteydessä.

Studio_Tinka_Riesen_Projekti_Töölö_Töölönkatu_44-48_Helsinki_Maria_Putaansuu_Keittio_12.jp

suunnittelutyön vaiheet

Maksuton alkukartoitus

1

Mahdollinen sisustusprojekti käynnistyy aina veloituksettomalla ja sitoumuksettomalla alkukartoitustapaamisella. Alkukartoituksessa käymme läpi tarpeet, toiveet, projektin laajuuden ja mahdollisen budjetin. Alkukartoituksen perusteella laadin projektista tarjouksen, jonka hyväksynnän jälkeen alkaa varsinainen suunnittelutyö.

Luonnossuunnitelma

2

Suunnittelutyö käynnistyy konkreettisesti nyt. Laadin suunnitelmaluonnoksen, joka käydään yhdessä läpi. Tässä vaiheessa pääset myös tutustumaan mahdollisiin materiaali- ja värimalleihin. Jos jokin suunnitelmassani askarruttaa, on vielä mahdollista tehdä muutoksia suunnitelmaan.

Suunnitelman viimeistely

3

Kun luonnokseen mahdollisesti toivotut muutokset on tehty, suunnitelma viimeistellään luovutettavaksi. Valmis suunnitelma sisältää projektin laajuudesta riippuen: sisustuskonseptin, tilamuutos- ja tilankäyttöpohjakuvat, projektiokuvat, huonekortit tuotetietoineen ja linkkeineen, 3D mallinnuskuvat, työohjeet ja tarjoukset.

onko suunnittelun tarpeesi pienempi?
bottom of page