PALVELUT

Valitse palveluista sinulle sopivin tai ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopivaa ratkaisua.
 
studio_tinka_riesen_stailaus_kalustus_05
Tila- ja sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita. Jokainen suunnitteluprojekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa ja voi pitää sisällään kaikki osa-alueet tai vain joitain niistä: 

  -tilasuunnittelu 

  -pintamateriaali- ja värisuunnittelu

  -kiintokalustesuunnittelu

  -irtokalustesuunnittelu

  -tekstiilisuunnittelu

  -valaistussuunnittelu

Jokaisesta projektista tehdään aina yksilöllinen tarjous. 

Suunnittelutyön vaiheet
1
2
3

Maksuton alkukartoitus

Mahdollinen sisustusprojekti käynnistyy aina veloituksettomalla ja sitoumuksettomalla alkukartoitustapaamisella. Alkukartoitustapaamisessa käymme läpi tarpeet, toiveet, projektin laajuuden ja mahdollisen budjetin. Alkukartoituksen perusteella laadin projektista tarjouksen, jonka hyväksynnän jälkeen alkaa varsinainen suunnittelutyö.

Luonnossuunnitelma

Suunnittelutyö käynnistyy konkreettisesti nyt. Laadin suunnitelmaluonnoksen, joka käydään yhdessä läpi. Tässä vaiheessa pääset myös tutustumaan mahdollisiin materiaali- ja värimalleihin. Jos jokin suunnitelmassani askarruttaa, on vielä mahdollista tehdä muutoksia suunnitelmaan.

 

Lopullinen sisustsussuunnitelma

Kun luonnokseen mahdollisesti toivotut muutokset on tehty ja hyväksytty, suunnitelma on valmis luovutettavaksi. Valmis suunnitelma sisältää projektin laajuudesta riippuen: sisustuskonseptin mood board -kuvineen, pohjapiirustuskuvat, projektiokuvat, huonekortit tuotetietoineen ja linkkeineen verkkokauppoihin, 3-D mallinnuskuvat ja työohjeistukset.

 

 

Varsinaisen suunnittelutyön lisäksi voin sovittaessa hoitaa myös muutoksen toteutusvaiheen projektihallinnoinnin, kuten esim. toimittajien tarjouspyynnöt, tuotteiden tilauksen ja vastaanoton, yhteistyön urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa, muutostyön seurannan sekä sisustuksen viimeistelyn.

Onko suunnittelun tarpeesi pienempi?
studio_tinka_riesen_stailaus_1019_bo_lkv
Sisustuskonsultointi

Kaipaatko apua kalusteiden uudelleen sijoitteluun tai mietitkö hyvää ripustuskorkeutta verhoille ja tauluille? Haaveiletko harmoonisesta tunnelmasta makuuhuoneeseen tai toimivasta eteissäilytyksestä? Kenties sinulla on jopa liikaa ideoita ja kodin punainen lanka hukassa?

Kun sisustussuunnittelun tarpeesi on pienempi, kuten yllä mainitut, parituntinen sisustuskonsultointi on oiva ratkaisu. Sisustuskonsultointi on kevyempi versio sisustussuunnittelusta, jossa pureudutaan ennakkoon nimeämiisi ongelmakohtiin paikan päällä. 

Konsultointi voi pitää sisällään muun muassa suosituksia kodin värimaailmaan, valaistukseen, huonekalujen uudelleen sijoitteluun tai optimaalisen kokoisten huonekalujen hankintaan. Aina ei ole tarpeen sisustaa koko kohdetta uusiksi. Joskus kokonaisuus voi ratketa pienillä muutoksilla. Ehkä kaipaat vain uusia näkökulmia sisustukseen.

Toisin kuin sisustussuunnittelu, konsultointi ei pidä sisällään tarkkaa tuotelistausta hankittavista tuotteista eikä yksityiskohtaisia työohjeita remontin toteuttamiseen. Sisustuskonsultoinnin jälkeen kuitenkin tiedät, mihin suuntaan lähteä sisustusta viemään. 
 

Sisustuskonsultointi 240e (sis. alv.)

Sisustuskonsultointi voidaan toteuttaa myös etänä. 

studio_tinka_riesen_stailaus_0919_bo_lkv
 
Stailaus

Tarjoan stailaupalveluja sekä yrittäjille että yksityisille asiakkaille. Stailauksella luodaan harmooninen kokonaisuus, jolla korostetaan haluttua viestiä. Asiakkaalle suunnitellaan tarpeidensa ja mieltymystensä mukainen palvelupaketti, johon voi sisältyä kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus tai vain osa siitä.

 


Asunnon stailaus tai kalustus myyntiä varten

Onnistuneella myyntistailauksella nostetaan asunnon houkuttelevuutta ja arvoa myyntitilanteessa. Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset. Asutuissa kohteissa olemassa olevaa sisustusta selkeytetään asunnon parhaita puolia korostaen. Lainasomisteilla luodaan harmoonien ja neutraali kokonaisuus. Tyhjien asuntojen tai uudiskohteiden stailauksessa asunto kalustetaan lainakalusteilla myyntikuvia ja/tai näyttöä varten. Näin asunnon kokoa on helpompi hahmottaa eikä se tunnu kolkolta. Asunnon myyntiin on myös mahdollista saada kauttamme laadukkaat valokuvat. Ammattitaidolla stailattu asunto luo asiakkaille mielikuvia, joiden pohjalta ostopäätökset syntyvät.

Tilaisuuksien ja tapahtumien stailaus

Stailauspalvelun avulla saat helposti uutta ilmettä erityistä tilaisuutta tai tapahtumaa varten. Kohde voidaan stailata omilla tai lainatavaroilla ja -kalusteilla. Palvelu voi sisältää pelkästään tilaisuuden ilmeen suunnittelun tai kokonaisvaltaisen toteutuksen.

 


Tuote- ja mainoskuvien stailaus

Projektit voivat vaihdella yhden kuvan stailauksesta useamman kuvan kokonaisuuteen. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen palvelupaketti, johon voi sisältyä tarpeen mukaan kuvien suunnittelu, kuvauspaikan etsiminen, kuvausjärjestelyt, stailausrekvisiitan suunnittelu ja rekvisiitan nouto ja palautukset

 


Stailauspalvelun hinta määräytyy kunkin projektin laajuuden mukaan. Pyydä tarjous tai kysy lisää.