PALVELUT

Valitse palveluista sinulle sopivin tai ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopivaa ratkaisua.
Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita. Jokainen suunnitteluprojekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa ja suunnitteluprojekti voi pitää sisällään kaikki osa-alueet tai vain joitain niistä: 

  -tilasuunnittelu 

  -pintamateriaali- ja värisuunnittelu

  -kiintokalustesuunnittelu

  -irtokalustesuunnittelu

  -tekstiilisuunnittelu

  -valaistussuunnittelu

Pyydä maksuton tapaaminen, niin kartoitetaan yhdessä sinun tarpeesi.

Jokaisesta projektista tehdään aina yksilöllinen tarjous. Hintaesimerkki: Työ- tai olohuoneen sisustussuunnitelma (sisältäen huoneen tila-,  irtokaluste-, kiintokaluste-, väri-, tekstiili- ja valaistussuunnittelun) alkaen 544e (sis. alv). 

Sisustuskonsultointi

Sisustuskonsultointi soveltuu loistavasti  nopeisiin ratkaisuihin. Konsultointi on parin tunnin mittainen tapaaminen, jossa pureudutaan määriteltyihin sisustuspulmiin paikan päällä.

Jos mietit minkä seinävärin valitsisit olohuoneeseen, miten saisit rauhoittavaa tunnelmaa makuuhuoneeseen tai miten muokkaat kalustejärjestystä toimivammaksi, pyydä minut konsultointikäynnille.

Sisustuskonsultointi 240e (sis. alv.).

Myyntistailaus

Onnistuneella myyntistailauksella nostetaan asunnon houkuttelevuutta ja arvoa myyntitilanteessa.

Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset. Usein olemassa olevan sisustuksen selkeyttäminen, tavaroiden karsiminen, sisustuksen uudelleenjärjestely sekä tekstiilien ja värien yhtenäistäminen ovat riittäviä toimenpiteitä myyvän kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Tyhjien asuntojen tai uudiskohteiden stailauksessa asunto kalustetaan myyntikuvia tai näyttöä varten. Näin asunnon kokoa on helpompi hahmottaa ja asuntoon saadaan haluttua tunnelmaa.

Ammattitaidolla stailattu asunto luo asiakkaille mielikuvia, joiden pohjalta ostopäätökset syntyvät.

Myyntistailaus alkaen 270e (sis. alv.).

Toteutan myös mainos- ja sisältökuvien stailauksia, kuvausjätjestelyjä, tapahtumasuunnittelua ja  –stailausta sekä visuaalisen ilmeen rakentamisesta.

Asiakkaalle suunnitellaan tarpeidensa ja mieltymystensä mukainen palvelupaketti, johon voi sisältyä kokonaisvaltainen suunnittelu ja toteutus tai vain osa siitä.

 

Pyydä tarjous!
 

Visualisti
 
 
 

STUDIO TINKA RIESEN

+358 45 650 9368

info@studiotinkariesen.com

Y-tunnus: 2994664-1

Tietosuojaseloste 

 

© 2019 by Studio Tinka Riesen

© 2019 Logo by Domenique Olbrecht, DoDesign